Adriatic-Route for Thematic Tourism
bselenhritsq

Sarande – Albania

Qyteti i Lashte i Finiqit

39.913554,20.056505
Qyteti i Finiqit ndodhet ne zemer te fushes se Vurgut, rreth 9 km ne L te Sarandes. Kryeqendra e Kaonise, Finiqi, radhitet nder vendbanimet qytetare te Epirit, te cilen Polibi e cileson si qendra me…

Amantia

SH76, Albania
Ne komunen e Sevasterit eshte fshati Ploçe ku eshte gjendur nje nga kullat me te lashta me rendesi te madhe arkeologjike dhe historike.Qyteti i lashte i Amantias eshte gjendur ne renojat e vjetra te fshatit…

Search For Listings

Adriatic-Route for Thematic Tourism