Agjencia për Zhvillim Rajonal të Qarkut Dubrovnik-Neretva DUNEA (Kroaci)

RDA Dunea është një organizatë në 100% pronësi të qeverisë rajonale të Dubrovnik Neretva County.

Qarku Dubrovnik-Neretva është qarkut më jugor kroat, i vendosur në Dalmaci jugore. Qëndra e Qarkut është Dubrovnik është një nga destinacionet turistike më të shquara në Mesdhe, një qytet – port dhe qendra e Dubrovnik-Neretva. Në vitin 1979, qyteti i Dubrovnikut u bashkua me listën e UNESCO-s të trashëgimisë Botërore.